PREMIERE CINEMAS TEPLICE 25.2. – 2.3.2016

Deadpool
Každý den od 19:00 a 21:20 – mimo neděli, 18:00 – mimo úterý, 19:40 – pouze v neděli, 20:20 – mimo úterý a středy
Po celém světě mezi námi žijí nenápadní, stateční a skromní superhrdinové… a taky Deadpool, což je poněkud zvláštní a netradiční komiksový bourák ze stáje vydavatelství Marvel. Deadpool ze stáda slušňáckých týpků vybavených superschopnostmi poněkud vybočuje, jelikož je neodolatelně oprsklý, vulgární, brutální a …hlavně nechutně vtipný.

Řachanda
Každý den od 14:40 a 16:40 – mimo neděli, 17:30 – pouze v neděli
Sobota – neděle od 10:20, 12:30
Pohádka Řachanda vypráví příběh o rozmazlené princezně a dvou kamarádech, kteří se neživí vždy úplně poctivě. Až když se trojice ocitne shodou okolností v kouzelném Černém lese, kde žijí podivné lesní bytosti, naučí se právě od nich až to, co je nedokázali do té doby naučit sami lidé – že tak jak se chováme k ostatním, tak se pak oni chovají k nám.

Zootropolis: Město zvířat
Pouze v neděli od 15:00 a 15:30
Moderní metropole zvířat Zootropolis je město jako žádné jiné. Jen v Zootropolisu najdete luxusní čtvrti jako je Sousedství Sahara nebo chladný Tundrov. Je to velkolepé velkoměsto, ve kterém žijí pospolu zvířata ze všech koutů světa. Je to metropole, kde můžete být kýmkoli bez ohledu na to, zda jste obří slon nebo malá myška. Když však do města dorazí optimistická strážnice Judy Hopkavá, zjistí, že být prvním králíkem v policejním sboru velkých a drsných zvířat není žádná legrace.

Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda
Každý den od 14:00
Sobota – neděle od 10:00
Čiperné veverky Alvin, Simon a Theodore jsou zpět! A jsou jako vždy nabití energií, písničkami a především naprosto šílenými nápady. Jejich nový, už čtvrtý příběh začíná tradičně: velkým nedorozuměním. Alvin, Simon a Theodore totiž dostanou podezření, že Dave, jejich velký člověčí kamarád a ochránce, chce požádat svou přítelkyni o ruku. A oni touto svatbou získají jednoho naprosto příšerného, nesnesitelného, vyženěného bratra Milese a navíc je Dave možná nakonec i úplně opustí.

Imagine Dragons: Smoke + mirror
Pouze ve středu od 20:00
Poprvé v historii budete mít možnost vidět na velkém plátně jednu z nejžhavějších kapel současnosti – Imagine Dragons. Celosvětově v jeden jediný večer, 2. března 2016 uvidíte a v perfektní zvukové kvalitě uslyšíte záznam koncertu Smoke + Mirrors Live.

Ave, Caesar!
Pouze v úterý od 19:00
Někteří lidé mají úžasnou schopnost vyřešit i ten největší problém. Prototypem takového člověka je Eddie Mannix, jehož polem působnosti jsou hollywoodská filmová studia. Jenže i výjimeční lidé mohou mít své limity, což Eddie pozná, když vprostřed natáčení historického velkofilmu unesou jeho hlavní hvězdu. Geniální sourozenci Joel a Ethan Coenové, magnety na Oscary, oslavné recenze a diváckou přízeň, natočili svěží retro komedii, v níž si dělají srandu ze světa, v němž se léta úspěšně pohybují. Zavtipkovat na vlastní účet se s nimi rozhodla asi nejsilnější herecká sestava, jakou se podařilo v posledních pár letech do jednoho filmu dostat.

Rodinný film
Každý den od 16:00
Jak se vypořádají s nečekanou svobodou dva teenageři, jejichž rodiče se vydali na plavbu jachtou po oceánu? Co udělá odloučení s dosud perfektně fungující rodinou? A co když do tohoto rodinného „testu" vstoupí další, nečekaně dramatická událost? Na tyto otázky hledá odpovědi ve svém druhém celovečerním filmu talentovaný režisér Olmo Omerzu.

Bohové Egypta
Každý den od 16:00 a 18:30 a 21:00 – mimo neděli, 17:30 a 21:30 – pouze v neděli
Trůn egyptského vládce obsadil nemilosrdný bůh temnoty Set (Gerard Butler). Kdysi mírumilovné a prosperující impérium se kvůli němu zmítá ve válce, chaosu a strachu. Setově krutovládě si troufá vzdorovat jenom hrstka odvážných povstalců. Překvapivé spojenectví s cílem zastavit Setovo řádění nakonec uzavřou obyčejný zlodějíček Bek (Brenton Thwaites) a mocný bůh Horus (Nikolaj Coster-Waldau).

Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek
Každý den od 13:20, 14:00 – mimo neděli, 13:00 – pouze v neděli
Sobota od 10:00 a 12:10, neděle od 11:00, sobota – neděle od 11:20
Na malém exotickém ostrově žije velmi přátelský papoušek Úterý ve společnosti svých zvířecích přátel. Úterý celý život sní, že bude objevovat svět. Po strašlivé bouři najde Úterý na pláži stvoření, které nikdy neviděl: člověka jménem Robinson Crusoe. Úterý velmi rychle pochopí, že tenhle dvounohý tvor by mohl být jeho šancí dostat se z ostrova pryč. Stejně tak Robinson Crusoe zjistí, že aby přežil na neobydleném ostrově, musí využít pomoci chytrého papouška a jeho zvířecích kamarádů.

Queen: Night in Bohemia
Pouze v neděli od 20:00
Záznam koncertu ze Štědrého dne roku 1975 na stadionu Hammersmith Odeon v Londýně. Neuvěřitelně energický koncert přenášela živě i britská BBC a vystoupení bylo průlomem v kariéře kapely, která se stala jednou z nejslavnějších všech dob. Zazněly hity jako Killer Queen, Liar, Keep Yourself Alive a Now I'm Here, stejně jako poprvé v historii živě nahraná monumentální klasika Bohemian Rhapsody.

Decibely lásky
Každý den od 19:30
Děj hudební filmové romance se odehrává v současnosti a zachycuje odvěkou touhu po lásce, životním partnerství, nápravě křivd i omylů, to vše napříč všemi generacemi.

Chůvák
Každý den od 17:20
Když Rolf přijde o svůj byt, chce se pomstít a rozhodne se stát chůvou Clemensových dětí. Plán je víc než jasný: sabotáž. Nepočítá ale s tím, že Clemensovy děti Winnie a Theo jsou připraveny na všechno. Udělaly si totiž sport z toho, že se dokážou zbavit všech svých chův. A věřte, že neznají slitování – což nový Chůvák zjistí velice brzy. Zatímco se Rolf snaží zachránit svůj domov, nechtěně se pomalu stává i zachráncem Clemensovy rodiny.

The Boy
Každý den od 21:30
Greta je mladá Američanka, která začne po svém příjezdu do Anglie pracovat jako chůva v odlehlé vesnici. Po nástupu na místo zjistí, že osmiletý chlapec, o kterého se má starat, je porcelánová panenka v životní velikosti. Jeho rodiče mu věnují stejnou péči jako jejich předchozímu živému, který před dvaceti lety zemřel a s jehož smrtí se stále nemohou vyrovnat. Rodiče pro Gretu připraví seznam činností, podle kterého má o chlapce-panenku pečovat. Gretě je ovšem list nejprve k smíchu a dělá si z přísných pravidel legraci. Až po řadě rušivých a nevysvětlitelných událostí si Greta s hrůzou uvědomí, že práce chůvy v této rodině bude asi její nejhorší noční můra. Vypadá to, že panenka je skutečně naživu!

Padesát odstínů černé
Každý den od 15:20
Držte si kalhotky i bránice, do kin přichází dráždivá a na padesát způsobů šťavnatá parodie „Padesát odstínů černé". Stejně jako šedé bestsellery přináší některá šokující odhalení a hned tím prvním je, že erotický hit a drzá poťouchlá komedie jdou nehorázně dobře dohromady!

KINA

Kino Květen Teplice

Řachanda
26.2. od 15:30, 27.2. od 13:30 a 15:30, 28.2. od 10:00, 13:30, 15:30
Pohádka o rozmazlené princezně a dvou kamarádech, kteří se neživí vždycky úplně poctivě. Až když se trojice ocitne shodou okolností v kouzelném Černém lese, kde žijí podivné lesní bytosti, naučí se od nich to, co je nedokázali do té doby naučit sami lidé - že tak, jak se chováme k ostatním, tak se pak oni chovají k nám. Neboli že co dáváš, to se ti vrátí. Ale co by to bylo za příběh, kdyby kromě ponaučení, zábavy a milých postav chyběla láska? A tak se stane, že kromě toho, že se princezna Markétka napraví, se také zamiluje do obyčejného Matěje…

Decibely lásky
26.-28.2. od 17:30
Decibely lásky jsou příběhem tří generací, které prožívají své touhy, sny, naděje i zklamání, a přitom nepřestávají věřit na lásku, přátelství a lidské souznění. Okolnosti se mění, ale věčná touha milovat a být milován zůstává. Mladý umělec Dan (Filip Cíl) sní o úspěchu, ale zatím si odpykává veřejně prospěšné práce při úklidu města.

Bohové Egypta
26.-28.-2. od 20:00
Trůn egyptského vládce obsadil nemilosrdný bůh temnoty Set (Gerard Butler). Kdysi mírumilovné a prosperující impérium se kvůli němu zmítá ve válce, chaosu a strachu. Setově krutovládě si troufá vzdorovat jenom hrstka odvážných povstalců. Překvapivé spojenectví s cílem zastavit Setovo řádění nakonec uzavřou obyčejný zlodějíček Bek (Brenton Thwaites) a mocný bůh Horus (Nikolaj Coster-Waldau).

Padesátka
29.2. a 1.3. od 17:30
Co se stane na horách, zůstane na horách, a dole ať si dělaj, co chtěj. Opravdovým kořením Krkonoš jsou místní horalé, kteří zde žijí, ať už je sezóna jakákoliv. Lyžařka s jednou nohou, rolbař, jenž na Tři krále nepije, legendární lovec žen ozdobený neplodností, barman se zálibou ve věštění. A také Pavka, nejstarší žijící člen tradiční běžkařské rodiny Bulánů.

Revenant: Zmrtvýchvstání
29.2. a 1.3. od 20:00
Hluboko v americké divočině zůstává lovec Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) sám, těžce zraněn a opuštěn mužem z jeho vlastní skupiny, proradným Johnem Fitzgeraldem (Tom Hardy). Jedinou zbraní mu je vlastní vůle. Díky ní Glass překoná nepřátelskou krajinu, brutální zimu a bojovné kmeny, to vše v neúnavné snaze přežít a pomstít se Fitzgeraldovi.

Stážista
1.3. od 15:00
Robert De Niro hraje ve filmu Bena Whittakera, 70letého vdovce, který si uvědomil, že odchod do důchodu není až tak skvělý, jak se říká. Využije příležitosti vrátit se znovu do hry a stane se vedoucím stážistou módního webu, který založila a provozuje Jules Ostinová (Anne Hathaway).

Girl Power
2.3. od 17:30
GIRL POWER je dokumentární film, který představí graffiti writerky z patnácti měst světa od Prahy, přes Moskvu, Kapské Město, Sydney, Biel, Madrid, Berlín, Toulouse, Barcelonu až po New York. Graffiti komunita je tvořena v drtivé většině muži, mezi kterými panuje často názor, že graffiti – a především to ilegální – není věc pro ženy. Přesto se ženy v graffiti za poslední roky více emancipují, vznikají ženské graffiti výstavy, časopisy a weby. Zachycuje příběhy žen, které v převážně mužském graffiti světě obstály.

Od Caligariho k Hitlerovi
2.3. od 20:00
Dokumentární výprava do časů Výmarské republiky, jedné z nejpodstatnějších etap světové kinematografie. Výmarská republika (1918–1933) byla nejsvobodomyslnějším státním útvarem, který kdy na německé půdě vznikl. Byla to éra provázená rozkladem, krizí i kulturním rozkvětem.

Zootropolis: Město zvířat
3.-4.3. od 15:30
Moderní metropole zvířat Zootropolis je město jako žádné jiné. Jen v Zootropolisu najdete luxusní čtvrti jako je Sousedství Sahara nebo chladný Tundrov. Je to velkolepé velkoměsto, ve kterém žijí pospolu zvířata ze všech koutů světa. Je to metropole, kde můžete být kýmkoli bez ohledu na to, zda jste obří slon nebo malá myška. Když však do města dorazí optimistická strážnice Judy Hopkavá, zjistí, že být prvním králíkem v policejním sboru velkých a drsných zvířat není žádná legrace.

Ave, Caesar!
3.-4.3. od 17:30
Produkovat hollywoodský film musí být o nervy, zvlášť když jistá neznámá organizace unese vaši největší hvězdu a chce za ni výkupné. Jenže Eddie Mannix se za ta léta naučil, že i tu sebevětší krizi lze vyřešit.

Polednice
3.-4.3. od 20:00
Eliška s malou dcerkou se po mnoha letech vrací do rodné vesnice svého muže, aby se zde pokusila o nový začátek. Kromě vlídného přijetí sousedů ji tu však čeká i setkání s místní podivínkou, ženou, která ve své pomatené mysli vleče tíhu vlastního dávného neštěstí. Kolem Elišky, vystavené traumatům z osamělosti a postupně vysilované boji s nekonečnými úředními stereotypy, se postupně začínají spřádat sítě prokletí. Podaří se Elišce zachránit sebe i dceru před mysteriózním zlem dřív, než ji zcela ovládne stín Polednice a nebo vlastní šílenství?

Kino Bílina

Bohové Egypta
26.2. od 17:30, 27.2. od 20:00
Trůn egyptského vládce obsadil nemilosrdný bůh temnoty Set (Gerard Butler). Kdysi mírumilovné a prosperující impérium se kvůli němu zmítá ve válce, chaosu a strachu. Setově krutovládě si troufá vzdorovat jenom hrstka odvážných povstalců. Překvapivé spojenectví s cílem zastavit Setovo řádění nakonec uzavřou obyčejný zlodějíček Bek (Brenton Thwaites) a mocný bůh Horus (Nikolaj Coster-Waldau).

Decibely lásky
26.2. od 20:00, 27.2. od 17:30, 4.3. od 20:00
Děj hudební filmové romance se odehrává v současnosti a zachycuje odvěkou touhu po lásce, životním partnerství, nápravě křivd i omylů, to vše napříč všemi generacemi. Je také jakýmsi holdem tvorbě Michala Davida, jehož hity se staly nedílnou součástí mnoha filmů, provází jejich diváky i v současnosti a jejichž protagonisté se proto i zde objeví.

Řachanda
27.2. od 15:00
Pohádka o rozmazlené princezně a dvou kamarádech, kteří se neživí vždycky úplně poctivě. Až když se trojice ocitne shodou okolností v kouzelném Černém lese, kde žijí podivné lesní bytosti, naučí se od nich to, co je nedokázali do té doby naučit sami lidé - že tak, jak se chováme k ostatním, tak se pak oni chovají k nám. Neboli že co dáváš, to se ti vrátí. Ale co by to bylo za příběh, kdyby kromě ponaučení, zábavy a milých postav chyběla láska? A tak se stane, že kromě toho, že se princezna Markétka napraví, se také zamiluje do obyčejného Matěje…

Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek
28.2. od 15:00
Na malém exotickém ostrově žije velmi přátelský papoušek Úterý ve společnosti svých zvířecích přátel. Úterý celý život sní, že bude objevovat svět. Po strašlivé bouři najde Úterý na pláži stvoření, které nikdy neviděl: člověka jménem Robinson Crusoe. Úterý velmi rychle pochopí, že tenhle dvounohý tvor by mohl být jeho šancí dostat se z ostrova pryč.

Zkáza krásou
4.3. od 17:30
Lída Baarová. Herečka, pro kterou byla její krása největším darem i prokletím zároveň. Mladá a atraktivní dívka se rychle stala největší československou filmovou hvězdou a dokázala si podmanit i nejobávanější muže své doby.

Kino Lípa Duchcov

Bohové Egypta
26.2. od 19:00
Trůn egyptského vládce obsadil nemilosrdný bůh temnoty Set (Gerard Butler). Kdysi mírumilovné a prosperující impérium se kvůli němu zmítá ve válce, chaosu a strachu. Setově krutovládě si troufá vzdorovat jenom hrstka odvážných povstalců. Překvapivé spojenectví s cílem zastavit Setovo řádění nakonec uzavřou obyčejný zlodějíček Bek (Brenton Thwaites) a mocný bůh Horus (Nikolaj Coster-Waldau).

Řachanda
28.2. od 15:00
Pohádka o rozmazlené princezně a dvou kamarádech, kteří se neživí vždycky úplně poctivě. Až když se trojice ocitne shodou okolností v kouzelném Černém lese, kde žijí podivné lesní bytosti, naučí se od nich to, co je nedokázali do té doby naučit sami lidé - že tak, jak se chováme k ostatním, tak se pak oni chovají k nám. Neboli že co dáváš, to se ti vrátí. Ale co by to bylo za příběh, kdyby kromě ponaučení, zábavy a milých postav chyběla láska? A tak se stane, že kromě toho, že se princezna Markétka napraví, se také zamiluje do obyčejného Matěje…

Decibely lásky
29.2. od 19:00
Děj hudební filmové romance se odehrává v současnosti a zachycuje odvěkou touhu po lásce, životním partnerství, nápravě křivd i omylů, to vše napříč všemi generacemi. Je také jakýmsi holdem tvorbě Michala Davida, jehož hity se staly nedílnou součástí mnoha filmů, provází jejich diváky i v současnosti a jejichž protagonisté se proto i zde objeví.

Lída Baarová
1.3. od 19:00
Česká herečka Lída Baarová je v roce 1934 pozvána do berlínských filmových ateliérů Babelsberg, považovaných za evropský Hollywood. Po počátečních potížích nakonec okouzlí i davy fanoušků v celém Německu.

Chůvák
2.3. od 19:00
Clemens nemá na své děti čas. Pracuje totiž na velké změně územního plánu města a smlouvy jsou na spadnutí. Chybí už jen, aby pár nájemců opustilo své byty a výstavba může začít. Když Rolf přijde o svůj byt, chce se pomstít a rozhodne se stát chůvou Clemensových dětí. Plán je víc než jasný – sabotáž.

Ave, Caesar!
3.-4.3. od 19:00
Produkovat hollywoodský film musí být o nervy, zvlášť když jistá neznámá organizace unese vaši největší hvězdu a chce za ni výkupné. Jenže Eddie Mannix se za ta léta naučil, že i tu sebevětší krizi lze vyřešit.

Dům kultury Teplice

Královské narozeniny – Dětský maškarní karneval
27.2. od 15:00
Slyšte, slyšte, na vědomost se dává, že náš pan král slaví narozeniny! Určitě přijďte a užijte si to s ním. Jste srdečně zváni. Maškarní ples DIVADÉLKA ULIČNÍK pro všechny věkové kategorie.

Zdeněk Izer – Furtluftdurch Tour
29.2. od 19:00
Nový zábavný program populárního baviče ZDEŇKA IZERA Pořad, ve kterém se diváci budou moci setkat s jedinečným a nezaměnitelným humorem Z. Izera.

5.abonentní koncert cyklu B
3.3. od 19:00
Vojtěch Jírovec: Semiramis, předehra k opeře César Franck: Prokletý lovec César Franck: Les Djinns pro klavír a orchestr Robert Schubert / G. Mahler: Smrt a dívka

Krušnohorské divadlo Teplice

FUK!
3.3. od 19:00
Současná černá komedie o úskalích mužského středního věku. Skvěle napsaná komedie holandské autorky získala záhy po světové premiéře nesmírnou diváckou popularitu a přízeň a její filmová podoba se zde stala kultovní záležitostí. V její pražské premiéře se na jevišti Divadla pod Palmovkou v roli Jardy, politika, který doufá, že se brzy stane ministrem zahraničních věcí, znovu objeví Jiří Langmajer.

Dům kultury Duchcov

Robert de Visée – Milan Černý
3.3. od 18:00
Milan Černý - hudba královského theorbisty. Obřadní síň města Duchcova.

JazzClub Teplice

Ivan Hlas Trio
26.2. od 20:00
Komorní sestava fungující už nějaký čas kolem písničkáře Ivana Hlase. V nádherných aranžmá, zdobených virtuózní hrou na akustické nástroje nejlépe vyniknou Hlasovy písně, založené na vyváženosti hudby a poezii textů.

Regionální muzeum Teplice

Exponát měsíce

Porcelánové portréty
Exponát měsíce února představuje plastiky německé sochařky Grete Krämer-Zschäbitz (*1904), která žila a tvořila v Teplicích v letech 1933-1937. Poprvé se zde veřejně představila v únoru 1934 jako host šesté výstavy Sekce pro výtvarné umění při teplické Muzejní společnosti na prezentaci kraslického malíře Franze Grusse a duchcovského sochaře Hermanna Zettlitzera.Veřejností i odbornou kritikou byla přijata velmi kladně a její porcelánová plastika Pastýř byla určena jako umělecká prémie zmíněné Sekce pro rok 1935. Drobná dílka G. Krämer-Zschäbitz byla zařazena také do sbírek Sekce, respektive do sbírek teplického muzea.

Mostečtí výtvarníci
V loňském roce se na teplickém zámku uskutečnila úspěšná VÝSTAVA OBRAZŮ A PLASTIK výtvarníků teplického regionu. Letos se můžete seznámit s pracemi umělců z Mostu a okolí. Přijďte do III. výstavní místnosti teplického zámku poměřit svůj kulturní zážitek z teplického umění s díly ak. mal. Heleny Ambrosové, Františka Bodláka, ak. mal. Karla Bořeckého, Karla Gyurjana, Waltera Laufa, Sylvy Prchlíkové a Jana Štěchovského. Výstava trvá od 29.1. do 28.2.2016.

Čím platily naše babičky?
Kouzlo peněz je nesporné i u neplatných bankovek. Jejich grafické zpracování vytvářeli v každé epoše nejpřednější národní umělci. Přijďte se podívat, jaké bankovky se používaly od vzniku Československa až do rozpadu federace. Naleznete zde i bankovky, které Vám připomenou mládí a Vaše děti pobaví. Výstava trvá od 12.2. do 17.4.16.

Muzeum města Duchcova

Obrazy přírody: Vědecká ilustrace v muzejních sbírkách
Výstava potrvá do 19. 2. 2016.

Krušnohorské divadlo Teplice
52. Reprezentační ples Českého porcelánu, a.s.
26.2. od 20:00

Kulturní centrum Duchcov
19. ples DDM
27.2. of 20:00
K tanci a poslechu hraje skupina Basic a DJ Dony.

KD Mlýn Krupka Unčín
Maškarní ples
28.2. od 15:00
Hrát bude skupina REWIVAL s.r.o.

Již tuto sobotu od 19.00 v prostorách Krušnohorského divadla v Teplicích proběhne ples teplické konzervatoře. Večerem bude provázet moderátorská dvojice Jiří Gottlieber a Ondřej Homola. Na Malém sále se můžete těšit na barmanskou show, kapelu Davida Krause, Big Balls Band a Big Band teplické konzervatoře. V kavárně zahraje swingová kapela Clarinet Society. V pivnici se o zábavu postará Mařenka Červová a Jiří Knotte. Zpěvníky a nástroje s sebou! V Becherbaru si zatančíte na electroswing a hudbu 80. a 90. let. DJ Márty Čonin a Dominik Feri.
Můžete se těšit i na bohatou tombolu.Lístky v předprodeji DK od 1.2.2016 (www.dkteplice.cz) nebo kontaktujte přímo studenty na tel. čísle: 722 704 363