„S Petrem jsem se poprvé setkal v létě roku 1996, kdy jsme nahrávali dvojCD k muzikálu Krysař. Strávil jsem v jeho studiu Propast čtyři dny, všechno bylo pro mne nové a mlčky jsem sledoval počínání zkušenějších kolegů a hltal jejich připomínky. V té době jsem se seznámil se spoustou slavných kolegů, nicméně jsem vnímal, že Petr je někdo výjimečný. Když on promluvil, poslouchali všichni. V průběhu nahrávaní desky dostal od Dana Landy nabídku na jednu z klíčových rolí v muzikálu a k mé velké radosti jsme se potom vídávali pravidelně v divadle celé dva roky," vzpomíná na první setkání s rockovou legendou Antonín Moravec.

„Neviděli jsme se třeba 15 let, ale když jsem mu zavolal a požádal jej o schůzku a následně o hostování v mém pořadu, celkem okamžitě souhlasil. Velmi si toho vážím a dovoluji si všechny příznivce jeho osoby i skupiny Olympic pozvat 31. ledna od 19.00 hod. do řetenického Knaku, kde proběhne (výjimečně v tomto prostoru) talk-show s touto nevšední osobností, která se skupinou Olympic oslavila 50 let svého účinkování již před několika lety," zve Antonín Moravec.

Vstupenky můžete zakoupit před začátkem pořadu přímo na místě za 190 Kč. Pořad je koncipován jako klubový, kde se můžete ptát formou psaných dotazů, v jeho průběhu se občerstvit a po jeho skončení si přijít i pro autogram.

Pořadatelem akce je Malá Paříž z.s., která tímto děkuje všem partnerům. Knak pro ty, kdo nejsou místní, je bývalé kino Svět v Řetenicích, později Nexo, naproti restauraci Pramen, Rooseveltovo nám. 3.