ZÁMECKÝ PLES

VI. Zámecký ples připravil na pátek 15. ledna od 20 hodin v Zahradním domě v Teplicích Atelier Moravec. Noblesní společenský večer se zábavou a tancem bude moderovat Aleš Lehký. Hosty večera budou Peter Nagy, Láďa Kerndl, Linetic a Big Band Bonit. Pro Zámecký ples je vyžadován dress code: BLACK TIE.

VIII. ORTELENÍ

Šermířská skupina ORTEL zve na VIII. ročník ORTELENÍ! Tradiční šermířsko-maškarní bál se koná v sobotu 16. ledna od 20 hodin v kulturním domě MLÝN v Unčíně. Večer plný tance, dobré zábavy a šermu v podání skupiny historického šermu GOLEM a vystoupení TRAVESTI SHOWGIRLS! K tanci hraje skupina BASIC MUSIC. Připravena je také bohatá tombola. Vstupné 160 Kč.

ŠERMÍŘSKÝ PLES KRUPKA

Skupina historického šermu Memento Vivere srdečně zve na maškarní ŠERMÍŘSKÝ PLES, který se koná u příležitosti oslav 27. narozenin s názvem „Staré časy jsou v našem srdci".

Přijďte slavit s námi v sobotu 16. ledna do restaurace Na Střelnici Krupka Bohosudov od 20 hodin.

Vstupné 100 Kč. Program: soutěže ala Homolkovi, ohnivá show, šermířské souboje, dobová hudba CRADEM AVENTURE (SRN) , travesti show, vyhlášení nejlepší masky.

EROTICKÝ PLES

Kulturní dům Fontána Bílina zve dnes ve čer na tradiční Erotický ples, který začíná od 20:00 hodin. Celým večerem provází kapela Windiband.