"Divadelně taneční představení je určené pro mateřské a základní školy, ale osloví i dospělého diváka. Půvabný příběh o malém broučkovi naplní srdce všem příznivcům pohádek. Setkáte se opět s kmotřičkou, kmotříčkem, Verunkou, Janinkou, Beruškou i samotným Broučkem v nadčasovém příběhu," říká režisér hry.

MUSÍ V NOCI SVÍTIT LIDEM

Protože hlavním posláním broučků je lidem v noci svítit, těší se malý Brouček nejvíc na svatojánskou noc, kdy dostane svou lucerničku a vydá se s Tatínkem a Kmotříčkem na svůj první let.

Pokud se tedy do té doby naučí pořádně lítat. Brouček se musí učit, jak se vyhnout nebezpečí, jak má dobře vykonávat svou službu a taky poslouchat a dělat Mamince a Tatínkovi radost.

Teplická policie šetří poničení dětského hřiště v Janáčkových sadech.
Teplická policie šetří poničení dětského hřiště v Janáčkových sadech

"Přijďte se podívat, jak mu to půjde, a držet Broučkovi palce, aby svůj velký úkol zvládnul! Uvidíte, jak to chodí ve světě jiném než lidském, ve světě, kde se vstává se západem slunce a chodí spát za svítání," dodává Hunka.

Pod jeho režisérským vedením hrají nejmladší členové Hereckého studia Teplice ve věku 5 - 14 let. Premiéru má představení ve Velkém sále Krušnohorského divadla ve čtvrtek 20. dubna v 18.00

Broučci, Krušnohorské divadlo Teplice, Velký sál20. 4. 2017
10:00 představení pro školy
18:00 premiéra
21. 4. 2017
10:00 představení pro školy
18:00 představení pro veřejnost