Energičtí rockoví John Wolfhooker, hvězda naší klubové scény, jsou letos na severu Čech jako doma. Začalo to už v létě na náměstí v centru Teplic na koncertě Free Live Teplice, lidi si ho užili zdarma.

Hlavní hvězdou byl Kašpárek v rohlíku, John energií soupeřil se severočeskými Toxic People. Také natáčel u Teplic nové CD a v říjnu pobavil Festival Free Tibet v Dolní Poustevně. V pátek 18. listopadu zahraje v teplickém Božáku. Na otázky odpovídal za Johna Filip Vlček, ex člen kapely Koblížci!

BOŽÁK JE SUPER!

Jak se těšíte do teplického Božáku? Budete hrát ve městě, kde jste nedaleko točili CD.
Božák je super, už jsme tam několikrát hráli. Věříme, že tentokrát se nám ho podaří zbořit

Jaká je zatím odezva fanoušků na vaše turné? Kde jich bylo nejvíce, jaký koncert vám utkvěl v paměti?
Jednoznačně nejlepší byl Hradec Králové, částečně domácí Šumperk a Brno na Melodce, kde odpadli australští headlineři Dream On Dreamer a přesto předprodané lístky vrátilo pouze 13 lidí. Zbytek přišel i přes absenci DoD a udělal tam vážně nezapomenutelnou atmosféru pro nás i naše kamarády, co hráli s námi We Are The Motion.

V rámci tour jste byli u nás v kraji i na Festivalu Free Tibet. Jak vzpomínáte na tento koncert a festival celkem?
Free Tibet byl letos výbornej, dobře jsme si dali „do nosu" s The Snuff. Publikum, pro které jsme byli převážně „noví", nás bralo a hrálo se dobře.

TOMÁŠ MÁ ŠAMPUS RÁD

Přijde se do Teplic na vás podívat i člověk, který vám CD točil? Když má poblíž studio…
Máš na mysli Tomáše Raclavského? Nevíme, pozvánku na fb event dostal, zatím se nevyjádřil. Doufáme ale, že dojde a vezme šampus. Ten on rád.

John Wolfhooker.Zdroj: Deník/Vladimír Mayer