Kolem 18. hodiny u technických služeb v Jirkově došlo k nehodě dvou osobních aut. „63letou řidičku jsme odvezli s lehkým zraněním do chomutovské nemocnice,“ uvedl mluvčí krajské záchranky Prokop Voleník.

Ve stejný čas bourala na křižovatce ulic Kotvová a Pražská v Rumburku další 2 vozidla. Dopravní policie místo neuzavřela, silnice tedy byly s opatrností průjezdné. Podle Voleníka k žádnému zranění nedošlo a sanitka se vracela prázdná. „Pravděpodobně šlo o nedání přednosti v jízdě,“ uvedla krajská policejní mluvčí Šárka Poláčková.

Do třetice v neděli kolem 18. hodiny večer došlo ke střetu auta se dvěma osobami v Úštěku. 64letého muže a 86letou ženu vůz srazil v Údolní ulici na okraji města. K nehodě letěl i vrtulník, po ohledání ale záchranáři seznali, že mají jen lehká zranění. „Oba dva odvezla sanitka na chirurgii do litoměřické nemocnice,“ uvedl Voleník.

Dodal, že plný letěl zpět do Ústí vrtulník krajské záchranky v neděli po 14. hodině, kdy z Velemína transportoval 19letou in-line bruslařku se středně vážným zraněním do traumacentra ústecké nemocnice.

Šmejdi. Ilustrační fotografie.
Pozor! Šmejdi mají nový trik. Podomní obchodníci lákají na hlídání cen