Dragons v minulosti slavili dva mistrovské tituly. Poté se jim dařilo o poznání méně, nyní se ale vrací do elitní soutěže. „Chceme být dlouhodobě nedílnou součástí 1. ligy. Osobně si myslím, že bychom několika týmům mohli zavařit naší tvrdou a rychlou hrou. Určitě si chceme připsat pár skalpů. Bude to tvrdé, ale férové. Fňukání patří do jiných sportů," usmívá se Daniel Veselý, útoková spojka a mladý reprezentant. 

Příprava na sezonu byla podle Štábla, centra se zkušenostmi z jiných rugby soutěží, ovlivněná pandemií. „Náš tým se připravoval hlavně individuálně. Hned jak to bylo možné, tak jsme naběhli na hřiště. Většina hráčů opravdu makala, proto doufáme, že se na nás dlouhá pauza podepíše jen minimálně. Sami ale nevíme, co od zápasu čekat. Nejsme favorit, ale Squirrels nás nesmí podcenit. Máme sestavu, ve které se prolíná mládí s velkou zkušeností. Na tom v sobotu budeme stavět," slibuje muž, který je v politice známý jako náměstek primátora města Teplice Hynka Hanzy. Není bez zajímavosti, že za Dragons hraje i jiný politik - Jaroslav Bžoch, poslanec Parlamentu České republiky. 

Na krupský trávník vyběhnou v sobotu oba dva. „Moc se těšíme! Lidé v Krupce na nás v minulosti chodili, tak snad i nyní přijde pěkná návštěva. Vstupné je volné. A těšíme se i na podmínky sportovního areálu, jsou nadstandardní," chválí Štábl.