Český tenisový svaz rozhodl, že se letošní sezona bude hrát zkrácenou formou. Žatec touží po 2. lize, kterou nikdy ve své historii ještě nehrál. 

V Teplicích bodovali Jan Hrubý, Marek Koutník, Kryštof Jánošík, Jan Jochman, Aneta Šilhavá a Karolína Barčáková. Jediný bod ztratila dvojice Hrubý - Koutník ve čtyřhře, když nestačila na své soupeře, padla 2:6,7:5,12:14.

Tenis, ilustrační foto
Tenisový přebor staršího dorostu vyhrála dcera bývalého hokejisty Hranáče

I béčko Žatce se vrhlo do boje. Také ono hrálo proti Teplicím, ale na domácích kurtech. Družstvo z lázeňského města přijelo do Žatce jako outsider, což se také potvrdilo, domácí vyhráli 9:0! Za Žatec bodovali Tom Hanel, Jiří Karas, Adam Dvorský, Petr Doktor, Tereza Zajícová a Nela Štrossová. Ve čtyřhře byli úspěšní Libor Haišman, Tomáš Kail, Lukáš Trykar a Roman Dvořák. 

Víkendovou reputaci Žatci pokazili starší žáci, kteří v Duchcově nestačili na domácí celek, prohráli s ním 4:5. Bodovali Václav Vrána, Matyáš Dvorský, Jakub Langfellner a pár Vrána - Dvorský ve čtyřhře. Družstvo starších žáků reprezentovali navíc Filip Bešík, Nikol Balatková a Magdaléna Staňková.