Tepličtí ztratili všechny tři jarní duely s hrozivým skóre 3:14. „Tentokrát chceme naplno bodovat, už není kam uhnout!" burcuje předseda klubu Josef Brda před sobotním domácím duelem s celkem Bulldogs Brno, který se bude hrát nezvykle až v 17 hodin.

„Jedná se o odložený zápas, chtěli jsme odklad kvůli svatbě našeho brankáře Vaníčka. Brno pak s jiným termínem nesouhlasilo. Nedá se nic dělat, v Krupce před stmíváním rozsvítíme světa. Už jsme pod nimi trénovali, není to žádná sláva, ale dá se hrát. Každopádně se pokusíme rozhodnout ještě za přírodního světla," neztrácí Brda náladu ani v tíživé situaci.

Zlepšit by ji mohl Ondřej Jurčík, hokejista Litvínova, který vždy po skončení sezóny na ledě zuje brusle a jde pomoct kamarádům na beton. „Měli bychom mít dobrou sestavu, tak věříme, že utkání vyhrajeme," přeje si Brda tři body.

V neděli pak jede Rondo do na hřiště posledního Tatranu Třemošná. „Pochopitelně i tam chceme uspět. Pokud chceme do play off, nemůžeme myslet na nic jiného než na vítězství."