Závodů se zúčastnilo 21 jezdců, systém nabídl všem účastníkům jednu kvalifikační jízdu v každé ze sedmi motokár; rozdělení do tří skupin určil los. V součtu tedy samotným finálovým jízdám předcházelo 21 kvalifikačních jízd. V šesti finálových jízdách (dvě pro každého jezdce) se nejvíce dařilo Patriku Melicharovi, který zvítězil zaslouženě. Druhé místo obsadil jezdec z vítězného týmu Honda Endurance 2014 Petr Kocián a třetí skončil rovněž tak účastník tohoto seriálu David Matějů.

Po celou dobu se na závodech pohybovali čert, anděl a mikuláš, kteří na závěr ocenili všechny jezdce symbolickou mikulášskou cenou. Protože se závodu zúčastnili také zástupci TEAMu OK KART včetně reprezentanta ČR Ondřeje Kočky, přivezli nejen účastníkům závodu, ale také divákům ukázat motokáry, se kterými se v letošním roce zúčastnili jak Mistrovství ČR, tak i Mistrovství světa. Oba podvozky Praga budily zaslouženou pozornost a Ondra odpovídal zvídavým návštěvníkům na dotazy spojené se závoděním a technikou.

Zdroj: Youtube

Mikulášský závod byl součástí seriálu „Zimní Wasabi pohár", který se skládá pravděpodobně ze sedmi závodů až do konce března, kdy na něj naváže druhý ročník letního seriálu „Wasabi Sprints Cup". Další závod se koná v neděli 21. prosince od 16.00 hodin.

Po dvou odjetých závodech je ve vedení Patrik Melichar před Petrem Kociánem a Petrem Hurychem.