„Základní část se nám podařilo vcelku suverénně vyhrát, ztratili jsme pouze v předposledním kole s Vysokým Mýtem, kontumačně kvůli covidu jsme pak prohráli poslední zápas v Hodoníně s Helasem Brno, kam jsme neodcestovali. Na hřišti jsme s nikým neprohráli, na což bychom rádi navázali v domácím prostředí,“ řekl trenér juniorky Rapidu a předseda klubu Matěj Čapek.

Jeho tým vyhrál základní část o sedm bodů, ani to ale nezaručuje Rapidu hladký průběh play-off. Program začíná v 11.30 zápasem Rapidu s Mělníkem, následuje derby pražských „S“ (12.30). Poté se odehraje souboj o 3. místo (13.50) a jako poslední finálové střetnutí (15.00). Vstup na celý den je zdarma.

Fanoušci při Utkání hvězd budou tentokrát jen virtuální.
Ústí dostalo opět důvěru: V březnu bude znovu hostit All-Star Game

Dva severočeští zástupci se zúčastní také nedělního Final four I. juniorské ligy (U19), které bude hostit pražská Slavia.

Tu vyzve v prvním semifinále FTZS Liberec, ve druhém vyzve Chrudim Baník Chomutov. Vítězové se utkají o republikový titul. První semifinále je na programu v 10.00, Chomutov potká Chrudim v 11 hodin. Souboj o bronz je na programu ve 12.30, finále pak ve 13.40.