„Juniorská kategorie je o dvě třídy výše než ta žákovská. Přesto Pavel projevil zájem jet na turnaj do Karlových Varů, kde se potkal se závodníky o pět let staršími a samozřejmě i zkušenějšími. Na turnaj ale odjel s velkým elánem, který byl jeho hnacím motorem," líčí trenér Karel Biebl.

„V náročném dvoukolovém turnaji se šermovala dvě kola základních skupin a eliminace s opravami, sportovci tak absolvovali mnohem více zápasů než obvykle. Wutschka se neztratil a nedal kůži lacino. Po prvním kole skončil třináctý, po druhém sedmnáctý. V eliminacích ho čekali lépe nasazení soupeři V boji o elitní dvanáctku porazil juniorského závodníka Boučka z dejvického Sokola. V souboji o osmičku ale podlehl mnohem zkušenějšímu Bradáčovi z Lokomotivy Plzeň. Celkově Pavel skončil jedenáctý. Z Karlových varů si přivezl kromě zkušenosti i cenné body. V juniorské tabulce MČR postoupil na 22. místo."

Biebl má ze svého svěřence radost. „Je to výborný výsledek, ale cennější jsou zkušenosti, které se Wutschkovi budou hodit na dalších turnajích. V únoru jede se svým oddílovým kolegou Balcarem na turnaj evropských kadetů ECC do Krakova a v březnu ho čeká mezinárodní turnaj ve Wroclavi, který je neoficiálním mistrovstvím Evropy žáků."