Za Teplice se trefil dvakrát David Černý, v jehož výkonu nikdy nechybí maximální nasazení. To předvedl i v přípravném utkání s reprezentací České republiky, za kterou společně s kolegou Baranem nedávno sám hrál.

"S prohrou 2:5 jsem spokojen, i když to nezní dobře. Naši hráči ukázali velkou vůli zdokonalovat se a poskytovat maximální výkony v přípravném utkání s národním mužstvem. Jistě jsme dělali i zbytečné chyby, ale jsem na hráče hrdý a věřím v ně. Utkání jako je s národním mužstvem není každý den. Nás ta porážka jen a jen posílí. Díky ní budeme do Portugalska ještě víc připraveni,"  prohlásil prezident klubu Adnan Beganović.

Zdroj: Youtube


V utkání byl vidět po boku kapitána Barana další teplický klenot a to nejlepší střelec Superligy 2016 Denis Laňka, který odehrál velice slušný utkání, ačkoliv se mu branku nepodařilo vstřelit.

Se svojí premiérou tak nový kapitán Teplic Jiří Baran může být maximálně spokojen. Teplice ukázaly, že dokáži odehrát velice vyrovnané utkání přípravné s národním mužstvem, to je velice dobrá zprava pro vedení teplického klubu, které čeká netrpělivě odjezd beachsoccer mužstva na nadcházející Ligu mistrů do Portugalského města Nazaré.

Česká republika - SK Bosnia Online EU Teplice 5:2
Střelec branek za Teplice: David Černý Sestava Teplic: Šlégr Václav - Baran Jiří (C), Černý David, Žárský Jan, Laňka Denis, Šístek Dominik, Beganović Đenan.

Prezident Beganović: Na nedostatcích zapracujeme!

Jste spokojen s výsledkem přípravného utkání s národním mužstvem?
Vzhledem k tomu, že znáte můj přístup k věci, mohu prohlásit , že jsem na hráče hrdý. Prohra 2:5 s národním mužstvem je velice slušný výsledek.
Utkání nám ukázalo na co si máme dát pozor a čemu se vyvarovat. Kapitán mužstva Baran předváděl perfektní výkony ve své premiéře i když mu nebylo brankově přáno. Za to náš snajper David Černý byl při chuti a ukázal své kvality.

Prohra 2:5 s národním mužstvem není zklamáním, že?
Určitě není. Je to ukazatel, že se u nás rýsuje něco velmi silného a přitom mladého. Čas ukáže, co tím mám na mysli.

Jak jste spokojeni s duem Baran a Černý? Určitě chtěli hrát za nároďák, když už k němu "načuchli", ale i to, že hráli proti němu, byla výzva.
Jak již jsem několikrát řekl, jsem na hráče hrdý. Baran a Černý jsou důkazem, že vše jde, když se tvrdě pracuje. Vše je o přístupu,  Baran a Černý jsou v této věci profesionálové.

Myslíte si, že je mužstvo připraveno na Ligu mistrů v Portugalsku?
Určitě je ještě několik nedostatků, na kterých zapracujeme, ale myslím si, že pánové jsou více než připravení.

Jsou nějaké novinky ve vašem klubu, které byste mohl odtajnit?
Tak u nás jsou neustále novinky. Ovšem nyní jen lehce odtajním, že se chystá velká akce na den dětí v nákupním centru Fontána. Chystá se opravdu velké překvapení!

Co bude následovat? Jste spokojen s aktuálním děním v klubu?
Následovat bude příprava mužstva a poté promo akce v NC Fontána, Teplice. Poté už samotný odjezd do Portugalska.

Co byste vzkázal fanouškům?
Děkuji všem, kteří podporují náš klub a plážovou kopanou v České republice. Je to zajímavý sport, který si to zaslouží pozornost, a budoucnost jistě všechny sportovní fanoušky v Ústeckém kraji a České republice o tom přesvědčí. Pevně doufám, že po dobu pobytu našeho mužstva v Portugalsku, nás budou podporovat na dálku a sledovat utkání na livestreamu BSWW. Více informací o soupisce mužstva pro Ligu mistrů a dalších zajímavostech sdělíme v následujících dnech.