Historická vozidla v Dubí
KDY: Neděle 30. srpna od 10 hodin
KDE: Dubí
ZA KOLIK: Zdarma

Jubilejní 10. ročník soutěže O cenu starosty města Dubí s přehlídkou historických vozidel proběhne v neděli od 10 hodin před Domem porcelánu s modrou krví. Start jízdy je v plánu na 11 hodin, ukončení soutěže pak ve 13 hodin.

Pasování na školáky 
KDY: Neděle 30. srpna od 14 hodin
KDE: Hrad Krupka
ZA KOLIK: Zdarma
Pasování na krupské školáky proběhne v neděli 30. srpna od 14 hodin v areálu hradu Krupka. Každého zaregistrovaného předškoláka bude král Mojmír Maděrič slavnostně pasovat na školáka.

Grand Prix Teplice
KDY: Neděle 30. srpna od 11 hodin
KDE: DK Teplice
ZA KOLIK: 130-200 korun
Teplice a Dům kultury Teplice.  Akce se uskuteční tuto neděli od 11 hodin v DK Teplice. Celodenní vstupné přijde na 200 korun.

Slavnosti Modlanska

KDY: Sobota 29. srpna od 13.30 hodin
KDE: Areál SK Baník Modlany
ZA KOLIK: Zdarma

Slavnosti obcí Modlanska proběhnou tuto sobotu v areálu SK Baník Modlany, start je ve 13.30 hodin. Těšit se můžete na kapelu Rangers band, Crazy Dogs či Petra Lüftnera. Na děti čeká pěna, malování na obličej, nafukovací atrakce, soutěže a točená malinovka zdarma. V plánu je i ukázka od modelářů.

KDY: Sobota 29. srpna od 18 hodin
KDE: Restaurace Hvjezda
ZA KOLIK: Vstupné do klobouku

Venkovní terasa na Hvjezdě zažije dva poslední koncerty

Venkovní terasa na Hvjezdě zažije dva poslední letošní koncerty. Tuto sobotu se můžete těšit na pop-rock v podání teplické skupiny Kolostuj a v pátek 4. září na stejném místě vystoupí ústecká formace B. B. Flink. Start je vždy v 18 hodin, vstupné je dobrovolné.