Hotelovka, obchodka a průmyslovka se otevřou zájemcům o studium
KDY: Sobota 8. ledna od 9 do 14 hodin
KDE: Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice
ZA KOLIK: Zdarma

Den otevřených dveří proběhne tuto sobotu 8. ledna od 9:00 do 14:00 hodin na třech odborných školách: Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice. „Zájemci o studium se dozvědí podrobnosti o našich nabízených oborech. Seznámí se s učiteli jednotlivých škol, prohlédnou si nové prostředí. A mohou si vyzkoušet některé činnosti v odborných učebnách zvláště na Hotelové škole a Střední průmyslové škole. Mohou se poradit o vhodném oboru a nasát středoškolskou atmosféru,“ řekla Jana Vachoušková, zástupkyně ředitele Hotelové školy, Obchodní akademie a Střední průmyslové školy.

Nedělní taneční odpoledne bude patřit Duu Hvozdovi
KDY: Neděle 9. ledna od 15 hodin
KDE: KD Fontána Bílina
ZA KOLIK: 50 korun

Nedělní taneční odpoledne nejen pro seniory bude v KD Fontána Bílina patřit Duu Hvozdovi. Původně měl na akci vystoupit hudebník Tomáš Laně, ale pro nemoc nemůže. Start je v 15 hodin, vstupné stojí 50 korun.

Židovské anekdoty vás pobaví
KDY: Do neděle 9. ledna od 10 do 12 a od 13 do 17 hodin
KDE: Teplický zámek
ZA KOLIK: 30 korun

Až do neděle 9. ledna 2022 máte možnost si na teplickém zámku prohlédnout veselou výstavu ilustrovaných židovských anekdot. Svérázné ilustrace Jiřího Šimona skvěle doplňují text tradičních židovských anekdot a zcela nepochybně vám vykouzlí úsměv na tváři. Vstup stojí 30 korun.

Krampus show v Hrobčicích pomůže nemocné Verunce
KDY: Sobota 8. ledna od 16 hodin
KDE: Hrobčice
ZA KOLIK: Vstupné dobrovolné

Hrobčice se staly partnery charitativní akce Krampusáci pro Verunku. „Dívka neměla v životě moc štěstí, tak jí pojďme společně pomoci a trochu ulehčit život. Těžce nemocná Verunka ze Šluknovska potřebuje 400 000 korun na nový vůz. Transparentní účet vedený u Moneta Money Bank je: 234640465/0600. V sobotu 8. ledna od 16 hodin v Hrobčicích na fotbalovém hřišti vystoupí najednou hned tři skupiny krampusáků bez nároku na honorář. Přijďte se podívat a přispět nějakou korunou na nové vozidlo pro Verunku,“ řekla starostka Hrobčic Jana Syslová.

Princezna a kazisvět pobaví děti v teplickém divadle
KDY: Neděle 9. ledna od 10 hodin
KDE: Krušnohorské divadlo Teplice
ZA KOLIK: 100-150 korun

Děj divadelní pohádky Princezna se zlatou hvězdou na čele nás zavede do království krále Dobroslava, jehož jediná dcera princezna Lada právě slaví osmnácté narozeniny. Ty zkazí návštěva obhroublého krále Kazisvěta. Představení můžete vidět v neděli 9. ledna od 10 hodin v teplickém Krušnohorském divadle. Lístek stojí od 100 do 150 Kč.

Dvě teplické kapely roztančí Hvjezdu
KDY: Sobota 8. ledna od 20 hodin
KDE: Klub Hvjezda Teplice
ZA KOLIK: 100 korun

Teplický klub Hvjezda zažije vystoupení dvou teplických kapel a to Public Fusion a Furyant. Bude se hodovat, tancovat  a mnohem více. Start akce je v sobotu 8. ledna ve 20 hodin, lístek přijde na 100 korun.