Hrob rozsvítí vánoční strom, bude se tančit i zpívat
KDY: Sobota 30. listopadu, od 15 hodin
KDE: Hrob
ZA KOLIK: Zdarma

Město Hrob připravuje slavnostní rozsvícení vánočního stromu. Akce se uskuteční tuto sobotu od 15 hodin na Tržním náměstí. Těšit se můžete na hudbu, tanec a občerstvení. Návštěvníci si budou moci v ručních dílnách vyrobit adventní věnce a ozdoby. Program rozsvícení proběhne v režii Divadla v Pytli Petra Stolaře. Vstup je zdarma.

Slavnostní rozsvícení vánočního stromu
KDY: Neděle 1. prosince, od 17 hodin
KDE: Proboštov
ZA KOLIK: Zdarma

Obec Proboštov pořádá Slavnostní rozsvícení vánočního stromu. Akce se uskuteční v neděli od 17 hodin před tamějším obecním úřadem. Těšit se můžete na hudební, recitační a taneční vystoupení dětí z MŠ Pastelka Proboštov, MŠ U Kočiček Přítkov, ZŠ Proboštov či Bolly Ladies Andělská křídla. Občerstvení bude zajištěno. Vstup je zdarma. 

V Duchcově se snesou obří andělé, bude i Flerjarmark
KDY: neděle 1. prosince, od 13 hodin
KDE: Duchcov
ZA KOLIK: Svíčky na vánočním jehličnanu situovaném na náměstí Republiky nedaleko státního zámku se poprvé rozzáří tuto neděli odpoledne. Akci odstartuje tuto neděli ve 13 hodin Flerjarmark, následovat dudácká muzika a v 15 hodin začne vánoční program Zdeňka Lukesleho s názvem Andělské Vánoce. Poté vystoupí pěvecké sbory dětí duchcovských MŠ a ZŠ, komorní pěvecký sbor ZUŠ Duchcov a duchcovský pěvecký s bor. K rozsvícení vánočního stromu dojde v 17 hodin. Na náměstí se při té příležitosti snesou obří andělé. Návštěvníkům bude k dispozici několik stánku s občerstvením včetně teplých nápojů jako je svařák či punč. Vstup je zdarma.