Zúčastnilo se 5 družstev v mladší a šest družstev ve starší kategorii a 6 dorostenců v jednotlivcích.

Soutěž začala již na podzim, kdy se konal závod požární všestrannosti a štafeta dvojic. Nyní byla další část soutěže, a to požární útok CTIF, 400m štafeta CTIF, klasický požární útok a štafeta 4x60m.

Pro připomenutí, podzim 2011 skončil v následujícím pořadí:

Uvádíme pouze kategorii starších, protože ta je postupová do dalších kol:

Duchcov

Háj

Hostomice

Srbice

Modlany

Osek

Úpořiny

Košťany

Soutěž proběhla bez komplikací a družstva se umístila v následujícím konečném pořadí:

Mladší kategorie:

Duchcov

Osek

Košťany

Úpořiny

Starší kategorie:

Hostomice

Háj

Duchcov

Košťany

Osek

Úpořiny

Dorostenci:

Stanislav Macek - Košťany

Nikolas Klejna - Košťany

Lukáš Heinrich - Lhenice

Dorostenky:

Tereza Horčicová - Lhenice

Barbora Solarová - Košťany

Kristína Véghová - Košťany

Jak je vidět, jarní dokončení Hry Plamen zamíchalo celkovým pořadím kategorie starších.

V dalších kolech tedy bude okres Teplice reprezentovat první družstvo starších – Hostomice a první tři dorostenci z každé kategorie, které bude 15.-16.6.2012 v Telcích okr.Louny.

Nejoblíbenější disciplína, klasický požární útok, zpestřil závěr soutěže. Byla znát zkušenost družstev, která soutěží již dlouhou dobu, jako Duchcov, Hostomice, Háj. Předvedli krásně sehrané požární útoky s pěknými časy.

Úsměv na tváři vzbudilo družstvo z Oseka mladších II, kteří si zde útok spíše zkoušeli. Celý útok probíhal normálně. Až když závodníci na proudnicích čekali na vodu, všimli si členové družstva, že zapomněli na základně „B" hadice, které propojují čerpadlo s rozdělovačem, na který jsou napojeny hadice k terčům. Nakonec vše napojili a i přes delší čas, útok dokončili.

Na závěr soutěže bylo všem vyhodnoceným předáno množství cen, včetně pohárů a medailí, které zabezpečilo Okresní sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska.

Za organizační zabezpečení soutěže byl, jako poděkování ze strany OSH, předán SDH z Košťan předán dar – zásobník na vodu Aquamat, který poskytl Šumavský pramen, a.s.

Dále byl všem družstvům předán dar od Krajského úřadu Ústeckého kraje, a to 4ks soutěžních hadic a to do každého sboru, který se zúčastnil hry Plamen.

Všem dárcům OSH Teplice touto cestou vyslovuje poděkování, stejně jako všem soutěžícím, vedoucím a organizačnímu a technickému zabezpečení soutěže. Na tom se podíleli hasiči z SDH Košťany, Hostomice, Osek, Světec a Úpořiny a z Oldřichova, kteří zajistili cisternu s vodou.

Za OSH Teplice

Ing. Václav Nejedlý

vedoucí odborné rady prevence