1. CENA: Květoslav Ptáčník z Duchcova získává týdenní pobytový zájezd pro dvě osoby ve středisku Caorle na severním pobřeží Jaderského moře v Itálii v celkové hodnotě 15 000 korun od CK Eva Šulcová. „Všichni vyfocení na dovolené v chorvatském kempu jsme měli stejné příjmení. To tu ještě nezažili!"

„Všichni vyfocení na dovolené v chorvatském kempu jsme měli stejné příjmení. To tu ještě nezažili,“ napsal Květoslav Ptáčník z Duchcova.

2. CENA: Eliška Večerková z Oldřichova vyhrává elektřinu nebo plyn (dle vlastního výběru) na rok zdarma, respektive do výše 15 000 Kč, od CENTROPOL ENERGY. Fotografie je z ostrova Sal, součásti Kapverdských ostrovů. Kapverdy jsou ostrovní stát v Africe. Od roku 1975 jsou republikou.

Fotografii z ostrova Sal, součásti Kapverdských ostrovů, zaslala Eliška Večerková z Oldřichova na Teplicku. Kapverdy jsou ostrovní stát v Africe. Od roku 1975 jsou republikou.

3. CENA: Obdrží ji Martina Drašarová z Horní Proseče u Jablonce nad Nisou. Dostává voucher v hodnotě 5 000 Kč na nákup sportovního oblečení české značky s italským designem SILVINI a k tomu tričko s podpisem české cyklistické reprezentace. Fotka je z výstupu na vrchol Vogel (1922 m n. m.) v Julských Alpách ve Slovinsku.

Z červencového výstupu na vrchol Vogel (1922 m n. m.) v Julských Alpách ve Slovinsku poslala fotku Martina Drašarová z Horní Proseče u Jablonce nad Nisou.

4. CENA: Jitka Eisnerová z Teplic se může těšit na voucher v hodnotě 3 000 Kč na nákup sportovního oblečení české značky s italským designem SILVINI a na tričko s podpisem české cyklistické reprezentace. Na fotce je s přáteli na skokanském můstku v Lillehammeru. V norském městě proběhly zimní olympijské hry v roce 1994.

Jitka Eisnerová z Teplic s přáteli na skokanském můstku v Lillehammeru. V norském městě proběhly zimní olympijské hry v roce 1994.

5.-6. CENA: Miloslava Bernardová z Jílového u Děčína dostává batoh Case Logic na notebook v hodnotě 1 600 Kč. Na jejím snímku z dovolené produkce soli na ostrově Gozo. Gozo je s rozlohou 67 km2 druhým největším z maltských ostrovů. Má tvar oválu a nejdelší vzdáleností je 14 km. S hlavním ostrovem Maltou je Gozo spojeno pětikilometrovým lodním převozem do přístavu Mgarr.

Produkce soli na ostrově Gozo. Fotografii ze své dovolené na Maltě poslala Miloslava Bernardová z Jílového u Děčína.

5.-6. CENA: Batoh Case Logic na notebook v hodnotě 1 600 Kč vyhrávají i Eva a Antonín Jetenských z České Lípy. „Tonda Jetenský na buffalovi s jedním z místních obyvatel středního Vietnamu," popsala svůj snímek paní Eva.

Tonda Jetenský na buffalovi s jedním z místních obyvatel středního Vietnamu. Fotografii, která vznikla před třemi měsíci při návštěvě této východoasijské země, pořídila Eva Jetenská z České Lípy.

7. CENA: Dámská kabelka Case Logic na notebook za 1 200 Kč putuje za Annou Stierankovou do Štětí. „Viděli jsme kozy na arganových stromech. Krásný zážitek," napsala k fotce z dovolené u Agadiru v Maroku.

„Viděli jsme kozy na arganových stromech. Krásný zážitek,“ napsala k fotce z dovolené u Agadiru v Maroku Anna Stieranková ze Štětí.

8. CENA: Tomáše Češku z Ústí nad Labem potěší pouzdro Case Logic pro netbooks a MacBook Air za 680 Kč. Na fotografii zachytil starobylý akvadukt v horách na Azorských ostrovech. Azory tvoří devět ostrovů sopečného původu a jsou součástí Středoatlantského hřbetu včetně podmořské části jsou vysoké 4000 metrů.

Starobylý akvadukt v horách na Azorských ostrovech. Azory tvoří devět ostrovů sopečného původu a jsou součástí Středoatlantského hřbetu včetně podmořské části jsou vysoké 4000 metrů. Žije na nich čtvrt milionu obyvatel. Foto poslal Tomáš Češka z Ústí.