Svůj hlas pro nejvíce povedenou proměnu zašlete na e-mailovou adresu:promeny8@denik.cz do předmětu mailu vložte slovo „HLASOVÁNÍ“. Hlasování ukončíme 8. května o půlnoci a poté čtenářské hlasy sečteme. Nezapomeňte přidat kontakt na vás.

Kromě vítězky 8. ročníku Proměn s Deníkem pak budeme znát i výherce z řad hlasujících čtenářů, kterého vylosujeme. Co na něj čeká? Získá dárkový poukaz na Proměnu ve Studiu Jana Burdová a užije si tak stejnou péči v rukou profesionálů, jako naše soutěžící. Na všech šest soutěžících dam čeká řada krásných cen včetně fotografií od fotografa Milana Stryji.

Dárky převezmou v pátek 10. května na slavnostním večeru ve Studiu Jana Burdová v Teplicích, kde se také dozvědí, která z nich díky čtenářským hlasům vyhrála hlavní cenu. Jak večer proběhl se následně dozvíte i prostřednictvím fotografií ve svém týdeníku.

CENY: Vlasová péče od kadeřnického týmu ze Studia Jana Burdová, den s módní stylistkou Lindou Radostovou v butiku Pietro Filipi, balíček vlasové kosmetiky Redken, luxusní fén na vlasy Bio-Ionic a fotografie od fotografa Milana Stryji.

Alena Ihnatišínová po proměně.
Proměna s Deníkem: Radost ze změny vzhledu paní Aleně pomáhá v boji s nemocí
Veronika Mašínová po proměně.
Osmý ročník Proměn s Deníkem pokračuje. Veronika v sobě probudila ženu
Markéta Burešová  po proměně.
Osmý ročník Proměn s Deníkem je ve své polovině. Markéta chce být hezká
Laura Nágelová  z Jirkova po proměně.
Osmý ročník Proměn s Deníkem pokračuje. Laura chce začít znovu a jinak
Lucie Hanusová (39 let) z Oseka po proměně.
Osmý ročník Proměn s Deníkem pokračuje. V Lucii probudili skrytý oheň
Jitka Klementová z Bíliny po proměně.
Osmý ročník Proměn s Deníkem je ve finále. Díky Proměně se mění Jitce život