Jak vzpomínáte na Českou Miss 2012? Šla byste do ní znova?

Na soutěž České Miss vzpomínám hlavně v dobrém i přesto, že tam někdy byly i temné chvilky. Celá soutěž a přípravy na samotné finále mi dala hodně, hlavně co se trpělivosti týká. To je hodně důležité zvlášť, když se člověk věnuje a chce věnovat modelingu ve světě. Poznala jsem spoustu nových lidí, otevřelo mi to dveře ke kontaktům a do „světa", o kterém jsem moc nevěděla a neměla možnost do něj dříve proniknout. Musím říci, že na dost věcí koukám nyní už jinak. Abych to celé shrnula. Myslím, že mi soutěž více dala, než vzala a byla to pro mě opravdu moc velká zkušenost a abych pravdu řekla tak ANO šla bych do toho znovu (smích), jelikož je to opravdu zkušenost k nezaplacení a taková příležitost se člověku nenaskytne každý den.

Díky soutěži jste se stala známější. Asi vás i lidé více poznávají minimálně v Teplicích nebo ne?

Dá se říci, že ano, hlavně u nás v Ústeckém kraji. Někdy se stane, že jdu po ulici nebo jsem někde na veřejnosti a vidím, jak si někdo šušká „hele to je ta z Miss" a podobné věci. Ale to bylo hlavně v době, kdy to bylo čerstvé a stala jsem se jednou z finalistek. Teď už to ani nějak nevnímám a myslím si, že už to lidi neřeší. Přeci jen je to už nějaká doba. Za několik týdnu startuje další ročník. Opravdu to uteklo.

Pomohla vám Miss v kariéře modelky? Čemu se teď věnujete?Veronika Kopřivová

Česká Miss mi otevřela dveře. Dala každé z nás tu šanci a možnost a pak už je jen na každé z nás jak s tím naloží a jak se uchytí. Já jsem šla do Miss, abych se trochu zviditelnila, poznala nové lidi, získala zkušenost, kontakty a mohla se věnovat modelingu. Dostala jsem tu šanci a měla to štěstí se dostat do finále tak jsem ji využila a určitě jsem to po soutěži nehodila za hlavu. Naopak začala jsem se modelingu věnovat a šla jsem touto cestou dál. Jak říkám, záleží hlavně na každé z nás.

Ano věnuji se modelingu, momentálně jsem se dostala do zahraničí což byl jeden z mých snů pracovat v zahraničí a jestli to půjde chtěla bych pracovně procestovat více státu. Je to obrovská zkušenost.

Spolupracujete s teplickým Salonem Moravec…

Ano se Salonem Moravec spolupracuji. Začínala jsem u nich, jsou to zlatí lidé, kteří mě vzali pod svá křídla. Vždy když se ozvou, jsem nadšená. Moc ráda s nimi spolupracuji. Poslední dva měsíce ale trávím většinou v zahraničí.

Máte nějaké pracovní sny?

Těch mám hodně a nejen co se modelingu týká. Jedním z nich je procestovat více zemí a posbírat zkušenosti. Modeling se nedá dělat věčně. V dnešní době je to dost těžké a práce zase tolik není.

V osobním životě stále platí, že bydlíte v Teplicích, máte přítele a z jídel máte nejraději svíčkovou?Veronika Kopřivová, finalistka České Miss 2012

Ne tak úplně. Nastaly změny jak v pracovním, tak v osobním životě. Co se ale týká jídla, tak je vše stejné. Pořád si nejvíce pochutnám na typicky českých dobrotách jako je svíčková, segedín a podobně. V Teplicích mám už spíše jen trvalé bydliště. Hodně pendluji na trase Praha Teplice a v posledních měsících Turecko. (Veronika má za přítele fotbalistu Jana Rajnocha, který hraje v Turecku. Pozn. red.)

Národní soutěž krásy Česká Miss 2013 odstartovala castingy. Jeden bude i v našem kraji. Konkrétně se uskuteční 16. listopadu v OC Forum Ústí nad Labem. Co byste doporučila dívkám, které přijdou na casting? Jaké mají být?

Hlavně ať jsou své a přirozené. Jsem toho názoru, že co se má stát, stane se. Moc se těším na další ročník. Až bude casting v Ústeckém kraji určitě tam nebudu chybět! Přeji všem hodně štěstí.(kos)

Chcete být Miss? Běžte na casting!

Veronika Kopřivová na přehlídkovém molu třikrát jinak. Kráska z Teplic zkusila soutěž Česká Miss a dostala se až do finále. I letos mají děvčata z kraje šanci být tou nej v republice. Casting na Českou Miss 2013 se uskuteční v OC Forum Ústí nad Labem 16. listopadu. V castingu odborná porota zvolí tři dívky, které postoupí do semifinále České Miss 2013. Vítězka České Miss 2013 získá kontrakt na 1 000 000 Kč a všechny finalistky čeká soustředění na Filipínách