Teplicko Vrcholem kulturního roku v Dubí jsou vždy Dubské slavnosti. Ty letošní se uskuteční již tento víkend. Zahájeny budou v pátek v kostele Neposkvrněného početí Panny Marie v Dubí, kdy se svým recitálem vystoupí zpěvačka Lenka Filipová. V následujících dvou dnech je připraven kulturní program ve Sportovním areálu v Bystřici. V sobotu se návštěvníci můžou těšit na koncert zpěvačky Heleny Vondráčkové, kterou doprovodí skupina CharlieBand, Petra Kotvalda se skupinou Trik, na skupiny Nebe, Docuku, Laura a její tygři. Neděle bude patřit zpěvačce Debbi, Marcele Holanové, Radimu Hladíkovi a jeho skupině Blue Effect a úplnou tečkou bude koncert Bohouše Josefa se skupinou Burma J. „Program je nejen bohatý, ale i rozmanitý, takže všechny srdečně zvu a jsem přesvědčen, že každý si najde program jeho srdci nejbližší. Nezapomněli jsme ani na dubské děti, jimž bude patřit sobotní dopoledne na prostranství před Domem porcelánu s modrou krví a v neděli rád odstartuji VI. ročník soutěže historických vozidel o Pohár starosty města Dubí," řekl starosta Dubí Petr Pípal. (r)

-----------------------

PROGRAM:

Pátek kostel v Dubí

- 17:00 slavnostní fanfáry a koncert Lenky Filipová

Sobota Sportovní areál Dubí 2 - 10:00 program pro děti - 13:00 Nebe, 15:00 Helena Vondráčková, 17:00 Petr Kotvald, 19:00 Docuku, 21:00 Laura a její tygři, 22:30 Ohňostroj

Neděle Sportovní areál Dubí 2

- 10:00 soutěž historických aut, 13:00 Debbi, 15:00 Marcela Holanová, 17:00 Radim Hladík a Blue Effect, 19:00 Bohouš Josef a kapela Burma J.

-------------------