Jednoznačně příznivcem nového systému EET je Michael Fridrich, který v Teplicích na severu Čech provozuje místní restauraci s rychlým občerstvením. „Přivítal jsem to. Alespoň se narovnají podmínky," řekl Deníku. „Nějaké výrazné promítnutí nákladů spojených se zavedením nového systému do případného zdražení našich služeb nepředpokládám," dodal s tím, že elektronickou evidenci tržeb už má ve svých provozovnách delší dobu. Pouze systém upravil pro napojení na státní správu.

„Mám pokladnu pro evidenci už od začátku mého působení v oboru pohostinství a to abych měl kontrolu. Teď jsem se akorát k tomu všemu připojil na ministerstvo financí," konstatoval provozovatel restaurace v Eurocampu Barbora v Oldřichově na Teplicku Pavel Tetřev.

DALŠÍ REAKCE RESTAURATÉRŮ Z TEPLICKA ČTĚTE V PÁTEČNÍM TEPLICKÉM DENÍKU!