Na programu bylo položení věnců, proslovy a zazněla státní hymna. Akci organizovala Jednota Československé obce legionářské Teplice, Severočeský letecký archiv a ČSBS Teplice.

Památku obětí 1. světové války uctili v neděli dopoledne i na novosedlickém hřbitově, věnce tam k pomníku položili zástupci obcí Proboštov, Novosedlice a Dubí. Už v pátek proběhla pieta za padlé v Krupce. „Nezapomínejme na oběti a hrůzy válek 20. století, které jsou také pro dnešní generaci velkou výstrahou, abychom neopakovali chyby minulosti. Válečné události však nebyly pouhými historickými milníky, ale byly naplněny konkrétními lidskými osudy. Hrdinství, vztah k vlasti a ochota obětovat se pro dobro ostatních by také v dnešní době měly rezonovat v našich úvahách a konkrétních činech,“ řekl u pomníku obětí 1. světové války první místostarosta Krupky Rostislav Kadlec.

Lidé i domy kolem silnice I/13 trpí. Obyvatelé jednoho z nich se proti tomu rozhodli protestovat alespoň formou cedule, která říká: Tento dům ničí značný provoz tolerovaný státem.
Kraj chce zrychlit „třináctku“. Někde by mohli řidiči trochu přišlápnout plyn

Svátek věnovaný veteránům se slaví jako připomínka 11. listopadu 1918, kdy bylo podepsané příměří a ukončeny boje první světové války. V Česku se jako významný den slaví od roku 2001. Symbolem tohoto svátku se stal květ vlčího máku, jako paměť na všechny padlé ve válkách a konfliktech.