Exkluzivně v tištěném vydání Teplického deníku najdete v pátek další díl unikátního seriálu, ve kterém zveřejňujeme archivní snímky z obcí Teplicka, ale i z různých spolků, sportovních klubů, zájmových sdružení a podobně z let 1918 až 1992.

V příštím díle seriálu Jak jsme žili si představíme historii nádraží v Dubí. K vidění budou i snímky z nehody letadla Junkers D 876, která spadlo poblíž železničního nádraží v Dubí. Jako zázrakem se nikomu z posádky a ani pěti cestujícím nic vážného nestalo. Fotografie poskytl archiv nádraží Dubí.

Prohlédněte svá alba
Nejde nám o domy, náměstí a další „neživé“ věci. Jde nám o lidi. Každý týden se budeme věnovat jedné obci, jednomu městu, případně jedné oblasti lidského života. Fotky vás nebo fotky vašich rodičů či prarodičů, kamarádů, přátel, ať už z dovolené, ze školy, učňáku, střední, fotbalu, Sokola, pionýrského tábora, brigády, nebo jen tak z posezení v hospodě, můžete posílat na adresu teplicky@denik.cz.

K fotkám (ideálně 4 až 7, ale nevadí i méně) nezapomeňte napsat i základní informace – co nebo kdo na nich je, kdy a kde a podobně. Uveďte také jméno jejich autora či majitele, který je redakci poskytl.

Houby. Ilustrační foto.
Rostou. Lidé na Teplicku sbírají hřiby i bedly, radí se na sociálních sítích