Teplice Vánočně nazdobený Couture Atelier Moravec vítal hosty dvou společenských večerů, na nichž představil v domácím prostředí novou zimní kolekci a také kolekci společenských šatů pro nadcházející plesovou sezonu.

Dámy, v doprovodu několika pánů, se rády přišly v předvánočním shonu zastavit a užít si v příjemném prostředí salonu manželů Nadi a Jiřího Moravcových přehlídku plnou slušivých kostýmků, šatů, chlupatých vestiček i nádherných společenských rób. Jak už se stalo tradicí, nechyběl ani tentokrát půvabný host. Byla jím jedna z tváří salonu, vicemiss České republiky z roku 2001 Andrea Kloboučková i s dětmi Aničkou a Jáchymem.

Anička si s Klárkou Moravcovou vyzkoušely i roli modelek. Moc jim to slušelo a potlesk si malé princezny pěkně užívaly. Klárka měla ještě jeden důležitý úkol. Aby se hosté cítili opravdu vánočně, připravili si s bráškou Jiříkem a paní učitelkou ze zušky několik koled. A přidali se k nim rádi i hosté.

Přehlídka byla ale především o krásných šatech a věřte, že bylo co obdivovat. Nádherné látky, zdobené krajkami, flitry i peřím, nechyběla dokonce i vyšívaná kůže a šaty měnící svoji barvu, které stačí jen pohladit… Pokud se chystáte na ples a hledáte inspiraci, nabízíme vám ji alespoň prostřednictvím několika fotografií. Šaty, které přítomné dámy okouzlily, si mohly rovnou koupit a vyzkoušet je budou moci už 25. ledna, kdy se v Zahradním domě v Teplicích koná už třetí ples Ateliéru Moravec.(ot)