Tento mladý umělec je právem označován za jednoho z nejtalentovanějších v naší republice a stal se jedním z nejvyhledávanějších interpretů. Pravidelně spolupracuje kupř. s textařem Michalem Horáčkem, se kterým poprvé pracoval na lyrikálu Kudykam a následně obnovil spolupráci v Českém kalendáři. Tento projekt je základem pro další pořad Michala Horáčka Mezi námi, se kterým komorní uskupení hudebníků a zpěváků objíždí v současnosti Českou republiku.

Ondra se vlastně ničím jiným než muzikantem stát nemohl. Od mládí jezdil se svým otcem na „čundry", kde se od starších hudebníků učil své první akordy na kytaru. Posléze začal hrát na banjo a dodnes je velice slušným hráčem na tento nástroj. Ve dvanácti letech se stal právoplatným členem bluegrassové jablonecké skupiny Modrotisk a tak si velice brzy „obrousil ostruhy" na koncertech a hraní před lidmi pro něj tak bylo od mládí naprostou samozřejmostí.

Později vystudoval Konzervatoř Jaroslava Ježka a vzápětí získal své první muzikálové zkušenosti v Tajemství manželů Landových. Rok 2008 se pro něj stal přelomovým. Zúčastnil se prvního ročníku televizní soutěže X factor a skončil na druhém místě za Jiřím Zonygou. Jeho interpretace písně „Don't worry be happy" se stala jedním z největších zážitků celé soutěže a téměř ihned překonala neuvěřitelných 250 tisíc shlédnutí na internetu. Ondra se stal rázem známou veličinou a od té doby získal role v několika dalších muzikálech, koncertuje sám či se skupinou Dobrý večer kvintet a spolupracuje se známými autory. V poslední době i sám písně skládá.

Ondra je jedním z lidí, se kterými se vyplatí strávit večer. Neváhá zpívat a hrát kdekoli pro pobavení své i lidí kolem sebe. Navíc díky svým instrumentálním schopnostem střídá v průběhu večera nástroje a stále má čím překvapit. Jistě překvapí i návštěvníky pořadu Na zámečku s … v Teplicích.