Druhá informační kancelář je nově v ulici Osecká 416/10, Duchcov, otevírací doba Po Pá 7:30 16:00, polední přestávka 12:00 12:30.

Fronty se tvořily už od rána. Byly také odpoledne. Cestující si chodili nejen pro informace, ale také pro formuláře na nové čipové karty.

A hned první den ukázal na určité časové prodlevy, spojené se spuštěním systému..

„Na základě doporučení Ústeckého kraje, který dosud neukončil testy nového odbavovacího systému, zatím nemůžeme nabíjet časové jízdenky platné od 1.1.2015 a dále. Omlouváme se za vzniklou situaci na které neneseme žádnou vinu. Další informace zveřejníme po třetím kole testů odbavovacího systému, které by mělo proběhnout v úterý 2.12.2014," informovala společnost Arriva Teplice prostřednictvím letáků a také webových stránek, proč zatím neprodává nové časové jízdenky.

Od 1. prosince je možné žádat o vydání BČK DÚK (bezkontaktní čipové karty) v informačních kancelářích všech nových dopravců zapojených v integrovaném dopravním systému DÚK, případně je možné použít možnost objednání karty přes eshop. Virtuální prodej je v případě Teplicka novinkou.

V první etapě si můžete prostřednictvím e-shopu objednat čipovou kartu BČK DÚK, kterou si můžete nechat zaslat poštou na svou adresu nebo vyzvednout na zvoleném kontaktním místě v Teplicích nebo v Duchcově.(pem)