Nejednalo se ale o klasické vystoupení pro veřejnost. Tentokrát nadaní mladí zpěváci a idoly mnoha dětí a mladých lidí vystupovali na „charitativním" odpoledni pro děti ze Salesiánského střediska Štěpána Trochty, které v Teplicích již více jak 25 let provozuje volnočasové a vzdělávací aktivity pro děti, mládež a rodiny z okrajové společnosti.

Sabina a Dalibor se představili během rozhovoru, kde i děti měly prostor pro své zvídavé otázky a mohly se tak dozvědět spoustu zajímavého, jak ze soukromí obou sourozenců, tak detaily z jejich života. Vyprávěli o studiu, ale také o své cestě k hudbě a o důležitosti rodinných vztahů a podpoře přátel. Po rozhovoru následoval dlouho a s napětím očekávaný koncert, na kterém zazněly písně známé právě ze soutěže Československá Superstar, ale i méně známe skladby, které mají Sabina a Dalibor v repertoáru.

Návštěva sourozenců Slepčíkových byla ukončena autogramiádou a společným focením.

Právě děti a mladí lidé, kteří navštěvují Salesiánská střediska v Teplicích a kterých na setkání se sourozenci Slepčíkovými přišlo více jak stopadesát, potřebují motivaci pro své studium a chápání důležitosti důsledné práce a píle.

Díky Sabině a Daliborovi, kteří svým bezprostředním přístupem k dětem dokázali ukázat, že i složitá cesta za slávou a úspěchem lze zvládnout díky rodině, píli a pevné vůli, se tak měli možnost setkat se slavnými mladými lidmi, kteří pocházejí z prostředí severních Čech, z klasické funkční rodiny. Sabině a Daliborovi, tak patří velké díky.