Recepty na jídla z chlazených ryb připravil mistr kuchař firmy Nowaco Marek Svoboda. Rybí produkty jsou dovážené z centrálního trhu Rungis v Paříži. Na jídelníčku najdete speciality z plodů moře, krevety, raky, mušle, z ryb potom lososa, tuňáka, mečouna, halibuta, platýze, pstruha, candáta, objednat si můžete i filet z mořského vlka.
Velikonoce:
Otevírací doba obchodů. Kdy budou zavřené, kam vyrazit o svátcíchV Princi servírují mořského vlka, PŘIDÁNO VIDEO
Teplice - V hotelu Prince de Ligne v Teplicích se až do neděle 22. února konají tradiční Dny rybích specialit. MÁME VIDEO.
Kliknutím zvětšíte
Mistr kuchař Miloslav Šupej při přípravě rybího pokrmu.
|
Foto: Zdeněk Traxler
Mistr Kuchař připravuje filátko z halibuta ve vinné páře na salátu z brambůrek a francouzských fazolek.