Letem světem až na Madagaskar. Tak se jmenuje další story oblíbených hrdinů. V přísném utajení vzniklo unikátní dílo, které tentokrát nemá na svědomí studio DreamWorks. Kameru obstaral Marek Záruba, záběry z dronu Lukáš Višňák, do kostýmů se oblékli herci, tedy spíše neherci z Ústí a blízkého okolí.

Podívejte se na video:

Zdroj: Youtube
 

"Hrála jsem lemura. Toho, co utíká úplně vzadu. Kromě několika lidí o natáčení klipu nikdo nevěděl. Bylo to naše velké překvapení," přiznala Terezka Švejnohová z Proboštova u Teplic. Dílo už mělo svoji veřejnou premiéru, která byla také zároveň derniérou. Madagaskar byl totiž hlavním tématem maturitního plesu tříd 4L a 4M ústecké Obchodní akademie. A studenti byli také protagonisty několikaminutového díla, které se promítalo na úvod plesu.

Ten proběhl minulou sobotu v ústeckém kulturáku a mimořádně se vydařil. "Bylo to úžasné, naprosto profesionální a vypracované do posledního detailu. Předtančení bylo podle všech to nejlepší, jaké letošní ústecká plesová sezona nabídla," zhodnotila maminka maturantky Marcela Švejnohová.

Předtančení si prohlédněte na videu, které sama autorka okomentovala: Přeskočte první minutu :-)  

Zdroj: Youtube

Čtěte také: XX. Ples všech Ústečanů bavili pistolník Joe a Zagorová

Ples patriotů se vrátil vesele, zábavně, emotivně

Plesy se stěhují do Trmic. Jsou levnější